En sån dag

Idag är en sådan där dålig dag då bara dåliga saker händer. Jag missar att ställa om klockorna och kommer 40 minuter sent till jobbet, eftersom jag är försenad springer jag till jobbet utan att ha fixat håret eller tvättat bort gårdagens smink. Väl på jobbet spiller jag kaffe på min vita tröja, byxorna och de vita skorna, häller upp en kopp till mig själv och då smakar kaffet givetvis bajs. För att göra allt ännu roligare kan vi plussa på en förkyldning som ligger och lurar... Jag missar att jag under natten kört en torktumlare med handdukar så det kördes nästan torrt på handdukar innan jag kom på det. Nu slutar jag om en kvart men tänkte jobba ifatt det jag missade i morse och sedan träning, förhoppningsvis utan skador. Kom för övrigt på att jag glömt mina hörlurar hemma så idag får vi träna till gymmets dåliga musik... Hoppas kvällen bjuder på något fetare och bättre...

Omlåningsknappen

Och once again har omlåningsknappen på bibliotekets hemsida räddat mitt arsle. Skulle lämnat in böckerna igår och jag har ingen chans i världen att hinna så snabbt in på bibliotekets hemsida och låna om de fyra böckerna som låt i farozonen. Nu har jag ytterligare en månad på mig att lämna tillbaks böckerna som jag inte använt på säkert 2 veckor.

ser jag ut som en städerska eller?!

Man kan undra vad vi har en städerska till när man kommer till jobbet och får se att jag ska göra hennes jobb. Skura toaletterna, dammsuga hela gymmet, skura golvet... utöver det ska jag städa mellan och under maskinerna. Man kanske skulle börja jobba som städerska för med tanke på allt som jag behöver göra kan det ju inte finnas mycket för henne att göra... -Undrar om dom tänkt på att jag är ensam om att stå i receptionen också? Eller nej, det är ju inte viktigt... låt mig skura så kan gästerna klara sig själva... JAG ÄR INGEN FUCKING STÄDERSKA!

RSS 2.0