Middag ute

Idag gjorde familjen något som vi aldrig gjort förut. Vi gick ut och åt, bara vi, på restaurang... Mycket mycket trevligt. Äldsta syrran på 25 år spillde dricka, sköt kycklingbitar från sitt spett och kunde allmänt inte uppföra sig. Mamma skämde ut sig genom att när servitrisen frågade vad för potatis mamma ville ha svarade mamma: Ja tack! Lollo beställde och precis när servitrisen klottrat ner beställningen så ångrade Lollo sig och bytade rätt. De enda som kunde uppföra sig var jag och pappa.

Till efterrätt fann det glass, glass eller glass att välja på. Som tur för mig kunde man beställa friterad banan minus glassen.
En toppen kväll så att säga!

Otur!

Idag har jag verkligen haft oturen med mig när det kommer till loppis... Jag gick in på räddakorset ( som jag kallar det ) och hittade två fodrade flanellskjortor i min storlek! Jag provade dom och dom passade perfekt! Så jag sprang iväg för att hämta ut pengar eftersom man inte kan betala med kort, första automaten var avstängd så jag fick springa lite till och när jag väl fått ut pengarna och kommit tillbaks (10 min) så hade en ful brud i cowboyhatt norpat mina skjortor... Jag smög runder lite och hoppades på att hon skulle hänga tillbaks dom men icke... Cowboybruden som plockade på sig halva loppiset och gjorde så att resterande kläder luktade hästspillning behöll mina skjortor och jag fick snällt klara mig utan...

Aldo och Adrian

Jag har övervägt ett tag nu och äntligen bestämt mig, jag ska skaffa en Aldo och en Adrian d.v.s två advokadoplanter. Planen är att köpa två advokados som jag givetvis äter upp och sedan planterar jag kärnorna. Jag har läst på om hur man ska göra! Steg. 1 Införskaffa advokados!

Advokado? Kiwi?

Jag bad min mamma att köpa två advokados till mig men hon "glömde", så jag smsade min pappa och bad honom handla mina advokados och fick ett "ok" tillbaks men några timmar senare smsa min mamma mig och berätta att pappa köpt kiwi istället för advokado? Jag har funderat väldigt länge på hur man kan blanda ihop kiwi och advokado men har ingen aning om vad som gått runt i hans skalle när han handlade.

Resultatet av trappstädning

När man städar trapporna på hotel Lilton så måste man ibland fundera på någonting annat än hur mycket ryggen värker och fingrarna krampar så idag gick jag och funderade på olika platser på hotellet man skulle kunna ta coola bilder. Tillexempel så har dom på hotellet en gammal stor resväska. Tänk vad snyggt att sätta på en smal brud ett snyggt fodral, handskar och måla hennes läppar och ställa henne där brevid väskan. Helt fantastiskt hade det blivit! Sen finns där också en soffa som ser ut att närma sig 100. Tänk att sätta denna underbara klassiska modell i soffan och ta en fantastisk bild där med.
Jag har givetvis fler ideer och påhitt men tror inte det kommer bli av, först och främst måste jag ha en modell sen måste jag ha tid att fota och tid att redigera. Det är synd för jag tror att bilderna hade kunnat bli helt enastående! :P

Working 8 to 8

Idag började jag praktiken på Hotel Lilton klockan 8 på morgonen, jobbade till halv två och gick sedan hem och la mig i sängen för att vila ögonen en timme. Efter en kort naap så var det dax för nästa jobb. Träningsakademin skulle varit från klockan 4 till 8 men eftersom jag hade en brevidgång och allting tog längre tid slutade jag inte förrän halv nio. Kastade i mig maten, tränade som ett djur och halv 11 var jag hemma. Fixa lite tvätt, in i duschen och nu bums i säng. Ska bli underbart att få krypa ner under täcket och sova några timmar innan jag måste upp och jobba igen.

RSS 2.0