Hur lyckas dom?

Tittade precis på The Jeremy Kyle show och min tanke är nu: Hur lyckas alla dessa fula människor först hitta en partner som älskar dom trots utåtstående tänder, vinga ögon och hängtuttar som hänger ner över deras feta magar ( för båda könen ) och sen hitta lyckas dom fan i mej hitta någon att vara otrogen med?! Sen slutar det inte där för dom är verkligen otrogna med tre andra tjejer också?! Hur faan kan så fula människor inte hitta bara en eller två som vill ha sex med dom utan tre fyra fem stycken ?!

Klia klia klia!

Har fått kliande utslag, igen... Denna gången är det inte skabb i varjefall och det är ju tur. Det jobbiga är att istället för att bara klia på kvällar och nätter kliar det nu mer eller mindre hela tiden! Vi har testat lite saker här hemma, byta tvål osv men när inget har hjälpt har vi nu börjat fundera på om jag kan vara allergisk mot mitt eget svett.. Det kliar nämligen mer när och efter jag tränat? Spännande....

London!

Då är det mesta förberätt. Hotellet är bokat, flyget bokat och betalt, vissa av biljetterna till sakerna vi ska göra är bokade och betalda och jag är snart fattig. Jag gick från 9500kr till 3900 på bara några datorklick. Imorgon blir det student och balshopping för det lilla som finns kvar!

Kom min underbara balklänning!

Jag har försökt att stå emot men balhysterin börjar krypa på. Särskilt nu när klänningen är beställd och balbiljetten bokad. Jag tänker mycket mycket på vilken färg jag ska ha på väskan? och nästan ännu mer på skorna... Det senaste inom min balhysteri är nu att jag vill ha klänningen, jag vill ha den på mig, se hur jag ser ut och veta att den passar. Snälla snälla klänningen kom nu någon gång!

RSS 2.0