Instagram

Eftersom det är så jobbigt att lägga upp bilderna här så kommer inte det att ske så ofta men om ni gärna vill titta på mina bilder så går det så bra att följa mig på instagram, inte för att jag lägger upp bilder så ofta där heller men det händer iaf oftare än här. Så följ mig gärna, Tiselicious.

Jag börjar på måndag

Den klassiska frasen: "Jag börjar på måndag" kör vi på ännu en gång. Idag börjar mitt nya liv där jag ska ta hand om mig själv. Jag ska börja tvätta mitt ansikte med anti-finn saker varje morgon och kväll, träna oftare och sluta med godis och choklad. Om jag känner mig rätt håller detta tills på fredag... Jag tänkte även ta bättre hand om mitt hår och mina naglar. Förutom det så ska jag börja använda kondom när jag har sex med främlingar. Önska mig lycka till för det behöver jag.

Monday fucking morning

I am having a bad, bad day... Kanske är det så att fredagen den 13:e är alla andras otursdag men min är måndagen den 17:e. En stressig morgon, inget att ha på mig, och telefonen i toan... Telefonen är numera ur funktion och jag antar att jag måste köpa en ny. Tror inte dom går med på att jag lämnar in telefonen och ber om en ny med förklaringen: Mot min tillåtelse hoppade telefonen ner i vattnet och höll på att drunkna, jag räddade honom ur vattnet men tyvärr så klarade han sig inte... Mitt stora problem är nu att pappa får inte få reda på det och jag har inte pengar till att köpa en ny Sony experia S... Förutom detta så har jag hostat hela jävla natten och behövt springa upp och spotta slem stup i kvarten. Undra vad som händer här näst...

RSS 2.0