New york!

Ghaa vad jag vill till New York nu!


Jag går i säng med min lärare...

Lyssnar på gamla "fjortisklassiker". Det mest tragiska med detta är att jag sjunger med och kan verkligen texten... Jag har väldigt bra minne när det kommer till låttexter och "jag går i säng med min lärare" är inget undantag. Suck på mig som inte har något vettigare för mig...

Berryjerry

Ikväll ska jag och lillasyster måla naglarna, lägga ansiktsmask, titta på film och äta Ben och Jerry glass! Toppenkväll!


Blogg på jobb

Sitter på Träningsakademin och bloggar. All personal är borta och jag är the master of the reseption. Det är lika dött här för övrigt som på ett slakteri...

back to 3

Från gårdagens 66 till dagens 3. Statistiken har ett jävligt spetsigt berg.

Svenska kyrkan i New York

Har precis skickat mina planer till Svenska kyrkan i New York. Då ska vi bara vänta och se vad dom tycker om dem...

Patricia Jones

Börjar tro att Samatha Jones från Sex and the City kan vara jag om några år. Ser väldigt många likheter i varje fall. Lista ut vilka!


sextiofem

Idag var det nog besöksrekord på hela 65 personer! Anledningen? Jag la ut det på facebook... Spännande att se om någon gillade och kommer tillbaka!

Ta inte mitt kött!

Hörde nyss på Tv:n om att skolor inför köttfria dagar. Ska jag vara ärlig känner jag mig kränkt! Får jag inte äta vad jag vill längre? Har jag inte längre rätt till att äta kött i skolan? Eftersom vi tar bort mitt underbara kött en gång i veckan ska vi också ta bort det vegetariska en dag i veckan? Och när vi ändå håller på kan vi väl lika gärna ta bort mjölken också! Var i helvete är världen på väg?! Ska jag verkligen behöva tvingas till någonting jag inte vill? Vegetarianerna säger att man mår mycket bättre om man tar bort köttet och jaha det kanske man gör men det gör man om man slutar äta kakor, tårta, dricker saft, äter glass och dricker läsk. Jag vet vi tar bort allt! Så sitter vi allihopa i en cell och äter morötter och är så jävla lyckliga som vi bara kan bli!

Fan å helvete åt detta jävla land som bara sitter och nickar! Sluta dalta med invandrare och vegetarianer och ge tillbaka köttet! Kött är fan en rättighet!

Om Köttfriadagar införs på min skola kommer jag att ta med en köttbit hemmifrån och äta den mitt i skolans matsal! Bara så alla vet för jag är en stolt köttätare!

2/100 Love

Inte jättebra och inte fixade men lite kärlek är det väl.

Halsbandet fick jag i julklapp av John och rosorna fick jag i helgen.


I´m almost there!

Mama! I don't have time for dancing!

That's just gonna have to wait a while
Ain't got time for messing around
And it's not my style
This old town can slow you down
People taking the easy way
But I know exactly where I'm going
Getting closer and closer every day

And I'm almost there, I'm almost there
People down here think I'm crazy, but I don't care
Trials and tribulations, I’ve had my share
There ain't nothing gonna stop me now ‘cause I'm almost there

I remember Daddy told me: “Fairytales can come true
You gotta make 'em happen, it all depends on you"
So I work real hard each and every day
Now things for sure are going my way
Just doing what I do
Look out boys, I'm coming through

And I'm almost there, I'm almost there
People gonna come here from everywhere
And I'm almost there
I'm almost there

There's been trials and tribulations
You know I've had my share
But I've climbed the mountain, I've crossed the river
And I'm almost there, I'm almost there
I'm almost there!


PausNågra gamla bilder som kunde varit tagna nu.


Städat!

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum. Det behövdes verkligen. Enligt min mamma är jag nog inte klar men jag är mer än nöjd! Före och efter bild har jag givetvis fixat!

Mitt rum INNAN städning

Jaha här är hur mitt rum brukar se ut och Nej det har inte varit krig, det bara blir så...Väldigt dålig bild men städat är det i varje fall! Nu är jag helt klart värd en paus innan damsugningen!

Snaap!

Idag har jag "tacklat" min mamma två gånger, båda slutade med att hon var stum och jag gick ut ur rummet med ett segerleende på läpparna och min tanke var: Well done, well done!

Klapp på axlen till mig!

Apu

Idag börjar min 3 veckors långa apu. Första veckan blir på Träningsakademin...

Google earth

Ännu en gång har jag fastnat i Usa med Google earth. Helt förälskad i programmet, länge leve teknologin!

Jag om 10 år

Jag klickade runder bland bloggar om New York och hittade mig själv om 10 år. Blogg ägaren var en kille som flyttat till New york och jobbade som fotograf där för en norsk tidning. Min första tanke när jag läste "om mig" så var det som att jag såg mig själv.

Jag som 28 åring, vandrar ner för gatan i new york i mina snygga kläder med kameran runt halsen. Hyran blir betald endast utav min fantastiska blogg och extrapengarna som jag lägger på det lilla extra kommer från min "riktiga" lön som jag får från olika tidningar runt om i världen som köper mina bilder. Givetvist är jag gift med någon super snygg och rik man och just exakt nu om tio år planerar vi vår resa till Indien.

Livet leker för mig om 10 år!

Känns bra!

Försöker få ett resestipendium för 20 000kr till att åka till New York. Jennelie försöker det samma fast till Las Vegas, typ... Det känns bra som om jag faktist har en chans att ta mig ganska långt. Tack gode gud att jag har planerat lite på Englandsresan så att detta inte är helt främmande för mig. Det stod i ett mejl vad man var tvugen att ha med för information och där var b.la hotell, transport och vad jag tänkt göra, tydligen vill dom ha en lista på allt som kommer kosta. Så nu sitter jag och kollar runt vad man kan hitta på i New York och Las Vegas, men det är ju inte så svårt.

Detta är för överig sjukt fängslande! Vill inte lägga ner projektet. Har suttit med det nu i över 3 timmar och vill inte sluta!

Hänger som en pundare på knutan!

Har hängt på Knutpunkten med Jennelie i säkert 2 timmar nu. Först en bakad potatis på Grafitti följt av en daim muffin, när behovet att internett blev för stort förflyttade vi oss till McDonald´s. Där åt jag ännu en muffins, fast en mycket godare muffin. Nu sitter jag och väntar på mitt försenade tåg för att ta mig hem mot en skönhetskväll med inpackningar och ögonbrynsplock!

Mmm kött!

Läste precis en killes inlägg på facebook. Han påstår att det är köttindustrins fel att vi klär oss i pälskläder, hur nu det går ihop? Själv äter jag kött och gillar det men har valt att avstå från päls eftersom jag inte tycker att det är tillräckligt snyggt för att jag ska bära det. Detta är enligt honom hyckleri, något jag inte riktigt kan gå med på.

Det roligaste med denna killen, som jag tycker är att han färgar håret grönt, sist jag kollade var inte hårfärg särskilt bra för naturen. 2 ton hårspray har han också för att få till den rätte tuppkammen och om jag inte har helt fel för mig så var det något farligt med det också. Enligt honom är det okej för honom att färga håret och ha hårspray i så länge man inte äte kött? Är inte det dubbelmoral?

En annan rolig sak med denna killen är hans åsikt om att "tvinga" folk att tycka si och så och värst tycker han om religösa som predikar om sin tro MEN vad gör inte han när han kränker oss köttätare? Eller säger att alla mår bättre av meat free monday och att det borde vara lag? Det är ju hyckleri om något? Är det okej att tvinga människor till meat free monday så är det okej att fritt få säga: Du borde bli krsiten.

Ja dessa människor, gud kanske satte dem på jorden för att vi andra skulle ha någonting att skratta åt i vår trista vardag?

All around the world

Google earth är ju ett program som är helt sjukt underbart! Chilla i new yorks parker, spana hus i san fransisco eller söka kärleken i Paris, typ... Nej men altså att gå ner på gatan och titta på husen och sådant är ju sjukt underskattat! Jätte roligt! Testa!

 Det tog ett tag för mig men jag hittade faktist denna underbara gata. Det såg kanske inte riktigt ut som på bilden som på google earth men jag är fortfarande kär och vill fortfarande flytta dit en dag!

Lyckan när...

Lyckan när man ser att man har pengar på kontot, ovanligt mycket pengar på kontot dessutom!

I think I got it

Om jag tittar på min statistik så ser det ut som jag har gjort någonting bra. Istället för de 3-5 personerna som kollat har siffran gått upp till 7-10. Super kul! Jag ska fortsätta som jag gör så kanske ni blir fler?

Buddha- Here I come!

Läste nyss på skolmejlen att man kunde få ett stipendium på 20 000kr för att genomföra en drömresa med ett skolsyfte till sommaren. Allt man verkar skola göra är att skriva var man vill, varför och göra  upp en plan över det man kommer göra. Informationen i mejlet var enormt dålig så har jag missat någonting är det för att mejlet var dåligt.

Jag vill åka till Indien och fördjupa mig i religionen Buddhism. Åka till viktiga platser osv. Hoppas jag vinner för då ska jag och John till Inden.

shape up

Jag är inte säker på om viktminsknings apparna verkligen fungerar men man kan ju lika gärna ge det ett försök. Jag har efter rekomendation testat shape up. Man skriver in hur lång man är, vad man väger, ålder och kön sedan hur mycket du vill gå ner i vikt. Appen räknar sedan ut hur många kalorier du får äta om dagen och hur lång tid det kommer ta att nå ditt mål. Jag får äta 1200 kalorier om dagen vilket är precis vad jag behöver. Motionerar man får man fler kalorier att äta... Jag är nu inne på min tredje dag och jag har skrivit in Allt jag äter och än så länge har jag inte ätit för mycket. Ska bli spännande att väga mig om några dagar för att se om jag vekligen har gått ner nästan ett kilo precis som appen lovat. Som sagt är jag grymt skeptisk men jag hoppas jag har fel!

Gråt på lektionen

Läste precis en blogg om en tjej som förlorat sin dotter på 10 veckor. Sjukt hemskt! Hon berättar hur det gick till när hon dog. Gick inte att hålla tårarna tillbaka när hon berättar om att hon vaggar sigg döda barn i famnen och virder om filten lite till så hon inte ska fysa. Så tragiskt fint.

1/100 Introduction

Jag sa ju att jag skulle måla sakerna som stod på listan men så slog det mig, jag är mer fotograf en konstnär... Så jag fotoar sakerna istället. Första temat var Introduction. och detta blev mitt resultat.Introduktion betyder ju att presentera eller en inledelse och med den här bilden vill jag presentera mig själv.

Som det syns på bilden har jag en del kläder och alla är inte ens med, några ligger på golvet under kameran och andra i källaren. 

Jag gillar inte att städa och trivs ganska bra när det är stökigt om jag får säga det själv. Min garderob städas ungerfär 4 gånger om året som max...

Jag älskar skor! Jag kunde inte ta med alla mina typ 25 par skor så jag fick välja ut några som jag känner beskriver mig ganska bra.
Kängerna beskriver nog min scoutiga sida och Coversen en avslappnad vardaglig jag, De rosa och randiga skorna visar att jag kan vara söt och flickig jag också. De gröna skorna som jag har på mig har en ganska rolig historia bakom sig. Dom var jätte snygga och moderna och jag ville så gärna ha dom så jag köpte dom. Det var några år sedan nu och dom är använda max 10 gånger... Suck...

Jag sminkar mig sällan och oftast gör jag ingenting med mitt hår på morgonen och därför sitter jag osminkad på bilden med vått hår.

Det var väl en hyfsad beskrivning av mig skulle jag tro.

Wordfeud

Jag har funderat en liten stund, ibland när man väljer att spela med randome så "ger dom upp" spelet redan innan man hunnit starta, varför? Är jag inte tillräckligt snygg för att spela med dom eller är mitt namn för tradigt? Är jag fel kön eller kom dom bara helt plötsligt på att dom inte ville spela?

Varför spela vissa wordfeud? Är det för att ragga som jag märkt på många.

Synd att förstöra ett sådant roligt spel...


Almost there

Nu är jag snart frisk igen och det känns underbart! Det är bara huvudvärken som ska bort och orken ska komma tillbaka!

Ikväll/ Imorgon ska jag börja med min lista.

Let´s go

1. Introduction
2. Love
3. Light
4. Dark
5. Seeking Solace
6. Break Away
7. Heaven
8. Innocence
9. Drive
10. Breathe Again
11. Memory
12. Insanity
13. Misfortune
14. Smile
15. Silence
16. Questioning
17. Blood
18. Rainbow
19. Gray
20. Fortitude
21. Vacation
22. Mother Nature
23. Cat
24. No Time
25. Trouble Lurking
26. Tears
27. Foreign
28. Sorrow
29. Happiness
30. Under the Rain
31. Flowers
32. Night
33. Expectations
34. Stars
35. Hold My Hand
36. Precious Treasure
37. Eyes
38. Abandoned
39. Dreams
40. Rated
41. Teamwork
42. Standing Still
43. Dying
44. Two Roads
45. Illusion
46. Family
47. Creation
48. Childhood
49. Stripes
50. Breaking the Rules
51. Sport
52. Deep in Thought
53. Keeping a Secret
54. Tower
55. Waiting
56. Danger Ahead
57. Sacrifice
58. Kick in the Head
59. No Way Out
60. Rejection
61. Fairy Tale
62. Magic
63. Do Not Disturb
64. Multitasking
65. Horror
66. Traps
67. Playing the Melody
68. Hero
69. Annoyance
70. 67%
71. Obsession
72. Mischief Managed
73. I Can't
74. Are You Challenging Me?
75. Mirror
76. Broken Pieces
77. Test
78. Drink
79. Starvation
80. Words
81. Pen and Paper
82. Can You Hear Me?
83. Heal
84. Out Cold
85. Spiral
86. Seeing Red
87. Food
88. Pain
89. Through the Fire
90. Triangle
91. Drowning
92. All That I Have
93. Give Up
94. Last Hope
95. Advertisement
96. In the Storm
97. Safety First
98. Puzzle
99. Solitude
100. Relaxation

Denna listan hittade jag inne på en tjejs blogg. Hon ska måla bilder som är inspirerade av ett utav orden. Det lät superskoj tyckte jag och eftersom jag antagligen ligger i sängs imorgon också så tänkte jag hänga på hennes trend och måla. Kanske att jag startar redan ikväll? Vem vet.

Människans bäste vän

Har varit sjuk och legat i soffan halva dagen men har knappt fått vara ensam. Herman och Dixie har legat innom meters avstånd från mig hela kvällen. Vid ett tillfälle när jag sov vaknade jag av en duns i magen. Då hade Herman tyckt att jag sovit för länge och kom för att väcka mig. Efter Herman kom Dixie som behövde lite hjälp med att komma upp men det slutade med att båda hundarna satt på mig för att hjälpa mig på benen igen!


Dålig bild men det är Dixie och Herman.


It's a jungle out there

Tittade som sagt in på Natti from Hells blogg och därifrån klickade jag in mig på en blogg hon dissat och därifrån klickade jag in mig på en annan dissad blog osv.. Ganska kul. Det är rena rama kriget mellan bloggarna verkar det som. Den ena sa detta och den andra sa det och det är läsarna som skvallrar på bloggskrivarna. Sjukt underhållande. Alla bloggare ska verka mognast och säger saker som: " Jag tänker inte lägga mig på hennes låga nivå och trycka ner henne men hennes hund är ju trots allt inavlad." Haha, nu sjönk du ner på hennes nivå, grattis.

Det är tur att det finns "finare" bloggare så jag kan sitta och skratta dagar som denna när jag är sjuk.

Natti from Hell

Har precis tittat igenom Natti from hell´s blogg, roande. Det senaste youtube skämtet har ju varit hennes blogg inlägg där hon förklarar att hon hatar fula. Jag tänker inte kommentera det eller vad jag tycker om så väl henne eller blogginlgget men i all fall. Jag undrar om hon verkligen är seriös eller om hon bara gör sig ( som de flesta säger ) men lägger man verkligen ner så mycket fritid på att spela? Alla blogginlägg handlar ju om samma saker och att sitta och säga att jag gillar tulpaner i 290108 st inlägg fastän jag inte gör det vet jag inte om jag hade pallat med... 

Nu när jag hållt inne mina kännslor så länge måste jag få skriva Sjuuuuuuuuukt! Ocharmigt att kränga chips i videoinlägg.

När ungdomsfetma får ett ansikte

Idag på bussen fick ungdomsfetman ett ansikte. På bussen klev en tjej med lår större än båda mina lår tillsammansoch celluiter som kratrar. Iklädd korta leggins med strumpebyxor under och 5 linnen i olika längder och färger kunde jag inte sluta stirra. När hon gick dallrade fettet och hon såg ganska retarderad ut om jag får säga mitt. Det värsta med hennes klädser tror jag var att leggingsen inte ville stanna nere utan åkte upp till trosor hela tiden och det var lite för mycket hud för att vara den storleken...

Ta tag i mitt fotande!

Ilsken blir man! Det är hög tid att ta itu med fotandet och det är NU! Jag måste köpa mer ork och tid...

Dikt

Skrev en väldigt djup dikt om min uppväxt igår. Ganska ocharmig så lägger inte upp den men djup! :O

Jag vill...

...Skriva en as bra bok eller liknande som blir till en super känd serie som visas på Tv med snygga skådespelare och massor av sanning. Alla kommer inte vara smala, man kan vara snygg ändå, har dom sex kommer hon vara våt, han komma och det kommer att bli saggit, för så är det i verkligheten! Blir så arg när dom har sex och reser sig upp och gå ut på fester och dansar jävlar i det. Hallå? Hon borde ju ha en ganska våt *piip* och vart tog sagget vägen? För man ser aldrig att dom sätter på eller tar av kondom. Hmm... Jag borde bli författare och skriva ett verkligt liv...

Intressant...

Mest för att så gick jag in och kollade statistiken, jag har flest läsare när jag inte bloggar? Hmm...

Dreggelvarning!

Jag vill utvarna en dreggelvarning på den underbare hunken Brett Davern. Fick syn på honom i serien awkward and I love him! Kärleken är obeskrivlig. (Berätta inte för John) Nej nu ska jag dreggla lite till över mitt livs kärlek!

Jake Rosati Photograph Sooooo cute!

Rädsla

Alla är ju rädda för någonting, mörker, clowner eller höga ljud. Jag är inte jätterädd för någon av dom men vad jag däremot är rädd för är hemorojder... Stora äckliga slibbiga Hemorojder i rumpan.
Såg en kille på Tv som hade sådana och USCH! Dom sa på Tv att hälften av alla människor skulle få det och jag tänker inte vara en utav dom!

 Det som sticker ut ur anuset kallas Hemorrojder för den som inte visste.

Pilates

Har precis kört 40 minuter pilates. Helt underbart! På filmen säger dom att om man kör passet 3-5 gånger i veckan kommer man att känna och se förändring så jag funderade på att försöka lyckas klämma in pilates pass minst 3 gånger i veckan utöver gymmet.

Djungeltrubaduren

Jag vet inte hur efter jag är men hittade precis Djungeltrubaduren med "Man ska va neger". Jag är inte den som är den men UNDERBART! Mycket skoj!

Presenten till överlevaren!

Är du osäker på vad du ska ge till en äventyrare och överlevare i pressent? Då har jag den perfekta iden! En termos och inte vilken termos som utan en primus!

Denna underbara skapelse får i sig ungefär 2 Kaffelatte glas och håller värmen uppe jätte länge. Den är precis lagom stor för att ha i väskan och hålla i. Ett pluss i kanten är ju att den är så himla snygg också!  Själv fick jag min i Julklapp utav John och jag är mer än nöjd med den!  Faktum är att den används nästan varje dag. Jag har en tendens att glömma dricka mitt te och så blir det kallt och jag måste hälla ut det.

Termosen är i lagom pris, super snygg och går att hitta i fritidsbutiker så som Fritid och Naturkompaniet.
Super fat VS Super skinny och godis

Efter ett lagom pass på gymmet och en promenad så har jag spenadet kvällen med att äta godis för 12 kronor och tittat på viktprogram. Illa

Arg

Vid middagen idag klagade min mamma på att Peter Forsberg har under hela sitt liv levt ett lyxliv där han sover till klockan 11 på dagarna och tränar en timme och är sedan ledig igen. När min mamma sa detta smällde jag av! Jag gillar inte att idrottsmän och kvinnor får så mycket betalt MEN min mamma har ingen rätt att säga att dom slappar. Visserligen är deras jobb att träna men det gör dom mer än vad min mamma jobbar. Har man ett jobb där man går hem till folk och dricker kaffe ska man nog inte klaga...

Peppar peppar ta i trä

Nu har jag varit aktiv på ett eller annat sätt i 5 dagar i rad och på gymmet idag fick jag beröm av personalen som sa att jag verkligen tagit mig i kragen. Imorgon blir det simning.
Man blir gladare av att röra på sig!

-

Idag var jag på gymmet och tränade för fullt. Tog en runda på alla maskiner och avslutade med yoga och pilates. Känns skön att vara på gång!

Dåligt!

Jag får så dåligt samvete. Jag vill bli fotograf, ha en fotoblogg och att folk ska följa min blogg för jag har så bra bilder men jag har inte ro eller tid. Mitt liv är för tillfället sova, äta, träna, jobba, skola och övriga saker jag måste göra. Även om skolan och jobb inte börjar förräns nästa vecka är jag redan mentalt förberedd på stress.

Men jag får väl ha det som ett nyårslöfte, att fota redigera och lägga upp mer. 

För det är som min lärare säger: Syns den inte finns den inte! 


Sliter av mitt hår

Jag blir galen på mina föräldrar ibland... Idag städade jag ut mitt blivande rum från kartonger och prylar medans mamma och pappa hade gäster. Vissa av lådorna var halvtomma så jag möblerade om i dom så jag fylde alla lådorna och fick vissa lådor över. I en låda låg några teckningar som jag hade gjort i andra klass och min tanke var: Vilket jäkla skräp! Så slängde jag dom, någonting som jag strax där efter fick fan för. Jag förstår inte vad tre superfula teckningar från skolan spelar någon roll. Ingen har tittat på dem på 7 år och jag vill inte ha dom, dessutom har vi ungefär 1000 teckningar till som jag har målat och vill dom kan jag måla fler. Jag fick plocka upp teckningarna som jag slängt och sa till mamma att hon skulle gå igenom dom och slänga skräpet som inte var värt att ha och imorgon ska jag se till att det görs! Jag ska även se om jag inte kan få henne att slänga lite av skräpet hon har lyckats samla på sig nere i källaren.

Imorgon tänker jag för övrigt fortsätta med min städning i källaren under mammas och pappas regler.
(Hade jag själv fått bestämma hade hälften av allt mög åkt ut, och andra hälften hade jag sålt. Då hade vi bums medesamma ägt en gillestuga ett hobbyrum till mig och ett till pappa och plenty of place att möblera undan alla bokhyller och soffor som nu bara står i en hög.)

Minnen på radion

Helt underbart när man startar radion på låg volym och höra en gammal goding från 90- talet. Ghaaa så härligt! Jag blir nog mer nöjd när jag hör gamla "godingar" från 90-talet än de senaste sönderspelade skräpen som spelas för fullt på alla radiokanaler...

Half way to England!

Nu är jag nästan i England som Au pair. Jag frågade mamma idag om jag fick och hon sa ja! Helt otroligt, min mamma låter aldrig mig få göra saker som att åka utomlands i två månader men tydligen. Jag har kanske hittat en familj. Det är en mamma från Turkiet som nu mera bor i England som behöver hjälp med att följa och hämta hennes son till skolan. Jag ska även göra frukost och leka lite med honom på dagarna. Helt okej för min del. Jag är lite försiktig av mig så innan jag tackar ja så ska jag träffa familjen. Familjen bor i London och jag ska ju dit på semester och då ska vi träffas där och sedan får vi se hur det blir. Tänk så får jag spendera mitt sommarlov i London!


OH nooo!

Som du kanske märkt är min blogg för tillfället  helt fuckt up och det är för att jag skulle vara cool och leka pro på att designa bloggar... Fram tills jag hittat någon frivillig eller lärt mig så kommer ni få blunda när ni är på min blogg!

Reklam

Man ( och med "man" menar jag jag ) borde kanske göra lite reklam för min blogg, så att kanske någon annan mer än jag och min mamma läser den? Skojade, min mamma läser inte min blogg... Alone!


Signatur

Alla bra och duktiga fotografer har ju ofta sina namn eller deras fotoförelags namn på deras bilder när de visas upp på internet. Charmigt! Jag har ju inget företag och att skriva mitt namn över några halvkassa bilder känns lite B så därför har jag målat en liten bild som jag tänkte sätta på alla mina skapelser som jag hädanefter slänger upp här. Vi får se hur detta går....

Undrar just...

Jag undrar exakt hur arg min mamma hade blivit om jag gör om hennes källare till en studio? Det krävs ju en viss justering av möbleringen i källaren och jag kan tänka mig att det INTE kommer gillas. Kanske jag kan lägga upp förslaget lite easy och lätt så kanske hon går med på det? Hmm...

Typiskt...

Är det inte typiskt att när jag för en gångs skull tar lite bilder på mig själv så försvinner dom. Jag tog bilder och dom lagrades i kameran men när jag tryckte in minneskortet i datorn så, borta! Alla andra bilder fanns kvar men inte dom jag nyligen tog... Toppen!

5

Idag har 5 personer varit inne på min blogg och det är mer än väntat med tanke på att min blogg är ganska tråkig, enformig och jag gör inte särskilt mycket reklam för den. Man tackar och bockar för de som av någon anledning verkligen klickar in och scrollar ner! ;D

Varför lyckas alla andra

Tittade runt lite på bloggar nyss och jag blev så deprimerad. Alla har så bra teman på deras bloggar, snygga layouts och massor med redigerade bilder. Jag var varken tid ork eller lust till allt detta hur kan alla andra ha det? Gör folk inget annat än att redigera bilder och putsa bloggen? Orättvist!

2012

Det blev ingen vandring för min del då både min pojkvän och min mamma satte sig emot... Istället har jag bestämt mig för att skära ner på godiset, läsken och Oboy. Igår köpte faktist jag och min lillasyster Oboy Less sugar. En skopa extra och det smakar som vanligt. Bli antagligen less sugar i framtiden. Idag har jag tränat i två timmar, vilket jag tänkte göra imorgon också innan Ronja kommer på besök. Jag har inte heller idag rört en enda godisbit trots att godisskålen från min lillasysters kalas står framme med mitt favorit godis.

Mitt nyårslöfte var att gå ner i vikt och hellst ungefär 1 kilo i månaden så har jag tagit ett schema på gymmet där jag skriver upp min vikt varje dag som jag är där och tränar. På så sätt kan jag enkelt följa min viktminskning hade jag tänkt. Hoppas nu jag gör resultat.

Om jag lyckas med mitt mål har John lovat att betala för att göra hål i navlen på mig samt köpa smycke. Mycket som står på spel nu!

Lite skojj såhär på en tisdag

Idag lånade jag min underbara lillasyster och gjorde en tolkning av en målning som jag inte vet vad heter. Jag vet att bilden inte är så noga gjord men jag orkade inte riktigt lägga ner mer energi på en oseriös bild. Resultatet:


Hoppas någon kan se vad det är för bild den ska efterlikna?

Nyårslöfte

Nu är nyårslöftet om att komma i form igång men det är inte mitt ända.. Jag ska nämligen ta tag i min hud igen. Köpa alla salvorna jag skulle behöva och lägga masker och so on. Jag tänkte även börja blogga blite bättre. Förhoppningsvis kanske ett inlägg om dagen. Man kan hoppas. Härligt 2012 på er!

Dragon Fly och Wordfeud

Jag är nu helt besatt av både Wordfeud och Dragon Fly. Jag spelar något att spelen hela tiden och det märks på batteriet. Måste bara också lägga upp en fin bild från spelet Dragon Fly så att alla förstår hur gulligt spelet är och varför jag spelar det.

Jag har en tanke!

Jag funderade på att göra mina egna tolkningar av kända mästerverk. Typ som bilden nedan som jag tog på min lillasyster. Jag blev inspirerad av tavlan Venus och skapade min tolkning. Nu vill jag göra flera fast vet inte från vilka tavlor jag ska låna inspiration från men det lär vi väl se. Önska mig lycka till med detta projekt.
The Truman show

Sitter i mys onepicen och tittar på klassikern "The Truman show". Filmen är ju i sig ap kass och dryg men varje gång den går på Tv så känner jag att jag måste titta på den. Kanske är det min kärlek till Jim som gör det.RSS 2.0